Facebook de l'Everest Trail Race 2013 Twitter
Dies
Hores
Minuts
Qualifying Race 2013
MAIN SPONSOR
OFFICIAL SPONSORS
OFFICIAL SUPPLIERS
MEDIA PARTNERS
ORGANIZER
Cerrar

Ecologia i entorn humà

 


Una de les premisses principals i columna vertebral de la carrera és el respecte a l'entorn natural i humà, factor essencial i un dels de major rellevància per a l'Organització. Més encara en uns moments en els que pensem que són del tot imprescindibles actituds de defensa i protecció d'aquests mitjans.

El nostre compromís amb la terra i la seva gent, ens obligarà a esforçar al màxim, per tal que la prova sigui absolutament respectuosa amb l'entorn natural i humà, ja sigui utilitzant amb responsabilitat l'energia, l'aigua, o qualsevol altre element que necessitem i, per descomptat, deixant els mínims indicis possibles del nostre pas. La prova es desenvolupa en un entorn culturalment diferent a l'occidental, els valors i costums són tan legítims com els nostres, pel que sempre tindrem present el respecte a les seves tradicions, intimitat i costums sense perdre de vista la nostra categoria de convidats.

Per a això, l'organització ha establert una sèrie de mesures, especificades en el Reglament de Carrera, que penalitzaran de manera severa, fins i tot la desqualificació si cal, qualsevol comportament objectivament perjudicial per l'entorn humà o natural, i que fan referència a diferents aspectes, tant de conducta com de tractament de residus.

L'organització de la EVEREST TRAIL RACE, agraeix l'hospitalitat de l'entorn natural i humà que l'acull. .