Facebook de l'Everest Trail Race 2013 Twitter
Dies
Hores
Minuts
Qualifying Race 2013
MAIN SPONSOR
OFFICIAL SPONSORS
OFFICIAL SUPPLIERS
MEDIA PARTNERS
ORGANIZER
Cerrar

Un dia de cursa

 


 

Les pautes que han de seguir els corredors en un dia de carrera són sensiblement diferents, pel que fa a horari, segons l'etapa a realitzar, fonamentalment pel que fa a hora d'aixecar-se i de prendre la sortida. Segons l'etapa a cobrir, la sortida pot donar-se a les 8:00 o a les 9:00 h. amb el consegüent retard o antelació a l'hora de aixecar-se. És important seguir els horaris marcats per l'organització, especialment pel que fa a recollida d'aigua, i entrada en zona de sortida.

 

 

6:00 AM

  L'organització és l'encarregada de despertar a tots els participants, que podran anar preparant ja el material per afrontar l'etapa del dia.

6:30 AM -7:00 AM

  Esmorzar. Els corredors es dirigiran al menjador on tindran l'esmorzar preparat i seran degudament atesos per l'equip de l'organització a aquest efecte.

7:00 AM -8:00 AM

  Retorn a les tendes de campanya per acabar de preparar l'equip personal i descans previ a l'inici de l'etapa.

8:00 AM -8:30 AM

  Recollida d'aigua i complements energètics. Els participants han de passar per la zona de recollida d'aigua obligatòriament, on també els seran lliurats, si així ho desitgen, complements energètics.

8:40 AM -8:45 AM

 
Pas per control de sortida. Tots els corredors hauran de passar pel controlador de l'organització que els donarà entrada a la zona de sortida. És important complir escrupolosament aquest tràmit a fi d'evitar retards a l'hora de sortida i penalitzacions innecessàries.

8:45 AM -9:00 AM

 
Briefing de l'etapa. Els briefings de la EVEREST TRAIL RACE solen ser curts en temps però necessaris, per tal de comunicar als participants els detalls de l'etapa. Els idiomes utilitzats són espanyol i angles.

9:00 AM


 
Sortida i inici d'etapa.


Durant el recorregut els participants hauran de passar pels CPs (controls de pas) situats cada 7 o 8 km., on recolliran aigua i avituallaments. El nombre de CPs entre la sortida i l'arribada són 3 i excepcionalment 4 en una etapa.

Arribada a meta i recollida d'aigua. Els participants que arribin com a màxim a les 5:00 PM disposaran d'un dinar lleuger, hora en que es tanca el menjador per a tornar a obrir-lo a partir de les 06:30 PM.

6:30 PM


  A les 6:30 PM s'obrirà el menjador per a tots els corredors. Després de sopar i prendre el corresponent te, és el moment de recollir-nos a les tendes per tal de recuperar el màxim possible d'energies per a la següent etapa.