13/11/2023

Suman Kulung (Tuga Active Wear) ha guanyat dues edicions de l’Everest Trail Race by Tuga (2017 i 2019) i com a corredor local era el màxim favorit per guanyar la primera etapa de 23 km entre Dhap i Chyangsyngma

Suman Kulung (Tuga Active Wear) ha guanyat dues edicions de l’Everest Trail Race by Tuga (2017 i 2019) i com a corredor local era el màxim favorit per guanyar la primera etapa de 23 km entre Dhap i Chyangsyngma. Una primera jornada no massa exigent i d’aclimatació a la zona tant pel que fa a l’altitud (la meta estava situada a quasi 3.500 metres) com pel marcatge de l’etapa molt diferent a l’occidental. Aquí les marques es fan amb pintura biodegradable ja que les cintes verticals habituals a occident són una novetat atractiva pels nens de la zona que al veure-les al recorregut provocarien importants riscos per la cursa ja que jugarien amb elles. ... Ultres Catalunya

Saved under: NEWS