19/10/2018

En aquesta edició, Loading serà la marca espanyola de nutrició esportiva encarregada d'aportar el suplement dietètic per als participants.

Més de 30.000 metres de desnivell acumulat en sis etapes, escenaris únics i una organització de primera sempre vigilant. Són els ingredients de la Everest Trail Race by The Elements, una de les carreres per etapes més dures del món. La prova per etapes, que es disputarà al novembre a l'Himàlaia, comptarà amb la presència de Jordi Gamito i Manuela Vila-seca. En aquesta edició, Loading serà la marca espanyola de nutrició esportiva encarregada d'aportar el suplement dietètic per als participants. Un aparador mundial per a la presentació del nou gel gust síndria que inaugura la "gamma ProSeries" de Loading i que serà lliurat per primera vegada en una cursa, en l'ETR.

Arxivat a: NOTICIES