1. 14/11/2017
    Lukla (14-11-17). L’atleta Luis Alberto Hernando després de liderar tots els dies la cursa va lluitar fins el final amb un duel trepidant amb Suman Kulung. El corredor nepalès va guanyar la darrera etapa i la classificació general. La seva compatriota ChheChee Sherpa va ser la més ràpida a la categoria femenina.
    Arxivat a: COMUNICATS DE PREMSA 2017
  2. 12/11/2017
    Phakding (12-11-17). Segona victòria consecutiva pel corredor nepalès Suman Kulung que s’acosta perillosament al liderat de Luis Alberto Hernando que té 4 minuts 26 segons de marge a dos dies pel final de la competició.
  3. 10/11/2017
    Jase Bhajyang (10-11-17). El campió del món i d’Europa va aconseguir la segona victòria consecutiva amb un temps rècord a l’etapa reina de la cursa. La corredora portuguesa Ester Alves també va guanyar i continua a la primera posició.
  4. 09/11/2017
    El campió del món i d’Europa ha rebentat el rècord de la primera etapa després de guanyar una jornada amb un recorregut de 3.800m de desnivell acumulat amb “només” 21,5km al Nepal.